Lad os nu se udspillet til sundhedsreform

Mens vi venter på regeringens udspil til sundhedsreform, har jeg skrevet et læserbrev om blandt andet regionernes rolle. https://stiften.dk/laeserbrev/Laeserbrev-Lad-os-nu-se-den-sundhedsreform/artikel/544030 (Også trykt i Horsens Folkeblad m.fl.)

Læs mere »

Opstilling til Folketinget

Jeg søger opstilling til Folketinget, når Alternativet Østjylland den 25. oktober 2018 holder supplerende opstillingsmøde. Du kan læse nærmere om min motivation i mit kandidatgrundlag:

Læs mere »

Følelser og fornuft i sundhedsvæsnet

Jeg har skrevet et debatindlæg om regionernes fremtid – skal de afskaffes eller ej? https://jyllands-posten.dk/aarhus/meninger/breve/ECE10916249/foelelser-og-fornuft-i-sundhedsvaesnet/ Debatindlægget blev trykt i JP Aarhus den 9. oktober 2018.

Læs mere »

Fratrædelser i Region Midtjylland

Direktionen i regionen besluttede for nyligt at indgå fratrædelsesaftaler med de to hospitalsdirektører i Hospitalsenhed Midt (hospitalerne i Silkeborg og Viborg). Vi har fået fortrolige

Læs mere »

Flere hænder til psykiatrien

Sammen med Mikkel Rasmussen fra Psykiatri-Listen og Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne kæmper jeg for flere senge og hænder til psykiatrien i Region Midtjylland. https://stiften.dk/oestjylland/Smaa-partier-kaemper-for-flere-haender-til-psykiatrien/artikel/529351

Læs mere »