Nyt job!

Jeg har fået nyt arbejde! For en måned siden skiftede jeg jobbet som sekretariatschef ved Retten i Aarhus ud med en stilling som chef for afdelingen for straffesager samme sted.

Efter næsten 10 år med administrativ ledelse som administrationschef og/eller sekretariatschef, er jeg nu rykket helt ind i “driften”. I mit nye job har jeg ansvaret for, at rettens straffesager bliver klar til det vi kalder “hovedforhandlingen” – altså det, der foregår inde i retssalene.

Til at hjælpe mig har jeg en afdelingsleder, 11 retssekretærer, en elev, og 6 jurastuderende, og vi har nok at se til. Retten i Aarhus har rekordmange straffesager ved i disse år, så en stor del af mit arbejde består (desværre) af at skulle vurdere, hvilke af vores sager, der haster mindst. Det kan godt være lidt trist, men det sådan er vilkårene for tiden.

Ud over prioriteringen af sagerne bruger jeg meget tid på at træffe konkrete afgørelser i sager, hvor hovedforhandlingen ikke er startet endnu. Jeg har også, sammen med afdelingslederen, ansvaret for, at vi har gode og effektive arbejdsgange i afdelingen. Derudover er det stadig en del af mit arbejde at være dommer i konkrete sager i det omfang, jeg har tid til det.

Jeg er rigtig glad for det nye job, og jeg synes, jeg er blevet taget rigtig godt imod i afdelingen. Der er selvfølgelig meget nyt, jeg skal sætte mig ind i, så det kan godt være lidt af en udfordring at få tiden til at slå til. Jeg har jo også stadig mit regionsrådshverv. Men indtil videre går det nogenlunde med at nå det hele – også at være sammen med familien 🙂

Læs lidt mere her:

https://pingvinnyt.dk/navnenyt/

Del indlæg

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email