Sociolancen nedlægges desværre 😢

38 ud af 41 medlemmer af Region Midtjyllands regionsråd vedtog den 21. august 2019 at nedlægge regionens “sociolance” med udgangen af året. Sammen med Mikkel Rasmussen fra Psykiatri-Listen og Marianne Karlsmose fra Kristendemokraterne forsøgte jeg at få ændret beslutningen til at videreføre sociolancen i en ændret form i stedet for at nedlægge den helt. Det kunne vi desværre ikke få andre i regionsrådet til at bakke op om. Heldigvis var det tydeligt under debatten, at der på tværs af regionsrådet er stor vilje til at hjælpe den konkrete målgruppe af borgere. Forhåbentlig betyder det, at der snart kommer et nyt tilbud, men jeg er bekymret for, hvad der skal ske fra 1. januar 2020, indtil vi får etableret noget andet. En stor tak til Mikkel og Marianne, der har gjort en kæmpe indsats med at tale med tidligere medarbejdere af og brugere af sociolancen og med at indhente erfaringer med den københavnske sociolance! https://amtsavisen.dk/randers/Tre-regionsroedder-goer-et-sidste-forsoeg-paa-at-redde-sociolancen/artikel/460147

Del indlæg

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email