Fratrædelser i Region Midtjylland

Direktionen i regionen besluttede for nyligt at indgå fratrædelsesaftaler med de to hospitalsdirektører i Hospitalsenhed Midt (hospitalerne i Silkeborg og Viborg). Vi har fået fortrolige redegørelser, da der er tale om en personalesag. Jeg må derfor ikke fortælle noget om baggrunden. På trods af dette, har jeg valgt at tilkendegive min opbakning til beslutningen. Det er naturligvis ikke let at bakke op om en beslutning, når man ikke må fortælle noget om, hvorfor man bakker op. Jeg kan således ikke sige andet end, at jeg ville have truffet samme beslutning selv. Jeg har desuden valgt at skrive et debatindlæg om mine overvejelser. Forhåbentlig kan det give en lille smule gennemsigtighed. http://m.mja.dk/artikel/jeg-er-helt-enig-i-direktionens-beslutning-om-fyringer

Del indlæg

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email